Lichaamsgerichte psychologie
Marjon Peeman

Hartcoherentie: zelf reguleren van je emoties

Hartcoherentie: zelf reguleren van je emoties

Hartcoherentie is een eenvoudige manier om stress en angst te reguleren. Met de veerkrachttraining kunt je via Hart Ritme Variatie op je telefoonscherm zien hoe je mentale en emotionele toestand is, oftewel je veerkracht. De StresseraserPro is een Nederlandstalig interactief leersysteem om hartcoherentie en daardoor veerkracht te trainen, waarna het eenvoudiger wordt zelf emoties te reguleren. Het is eenvoudig te leren. Je leert in enkele bijeenkomsten de oefeningen om hartcoherentie te trainen. Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijk biofeedback apparaatje, heb je meteen zicht op de mate van jouw hartcoherentie van moment tot moment.

Dat biofeedback apparaatje neem je mee naar huis om iedere dag kort, 3 maal 8 minuten, of 2 x 12 minuten te trainen. Op die manier heb je je binnen 8 weken een vaardigheid eigen gemaakt die je altijd in kunt zetten op stresssvolle momenten of om even een rustmomentje in te bouwen.

In de groepstraining van 4 bijeenkomsten schaf je als je wilt ter ondersteuning een apparaatje aan dat je tijdens de training en ook thuis kunt gebruiken. Je kunt het overal mee naar toe nemen.

4 groepsbijeenkomsten op donderdag van 19:30 tot 21:00 uur

Waar: De Maasvallei, Raadhuislaan 23 te Oss.

Kosten: €195,- voor 4 bijeenkomsten (bij 6 tot 8 deelnemers).

Opgeven?

Marjon: T 06-36540397 of mail: info@marjonpeeman.nl

Bij voldoende deelnemers start er een nieuwe groep, dus geef je gerust op.

Hartcoherentie