Lichaamsgerichte psychologie
Marjon Peeman

Cursus groeien vanuit hart en ziel

GROEIEN VANUIT HART EN ZIEL

In deze groep van 6 tot 8 mensen gaan we aan de slag met ervaringsgericht leren om je bewustzijn en veerkracht te vergroten. We combineren hierin de theorieën van de Polyvagaaltheorie en ACT.

De Polyvagaaltheorie geeft ons een blik op de biologische systemen die de basis vormen voor het ons veilig voelen en sociaal betrokken zijn. Met name de onbewuste relatie tussen je gevoel van veiligheid en sociaal gedrag komt er in aan bod.

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy. Dit is een gedragstherapie die je helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt (Acceptance), zodat je kan blijven investeren in de dingen die je écht belangrijk vindt. (Commitment).

Voor wie?

Mannen en vrouwen die verdieping willen geven aan hun kernwaarden. Het doel is om met behulp van de groepsbijeenkomsten het leven van alledag meer vervulling te geven. We richten ons vooral op mogelijkheden in plaats van beperkingen en dat je je daarvan bewust wordt. Het gaat hierbij om het ervaren en ontwikkelen van inzicht in je gedrag en jezelf steeds meer laten zien.

Tijdens de groepsbijeenkomsten werken we met focussing-gesprek, ervaringsgerichte opdrachten, visualisaties, meditatie en creativiteit. 

We werken holistisch, daarmee richten we ons op het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele niveau. We verwachten van jou dat je jezelf openstelt en bereid bent vanuit positiviteit naar je eigen ontwikkeling te kijken. Het is een maandelijkse groep op donderdagavond. voor actuele data, neem even contact op info@marjonpeeman.nl. 

Marjon Peeman, privacybeleid.