Lichaamsgerichte psychologie
Marjon Peeman

Contact

Contact met Marjon Peeman.

Contact

Hoe kan ik je verder helpen?

Heb je vragen over mijn behandelingen, wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op of plan een kennismakingsgesprek via het contactformulier. De praktijk is bereikbaar op  maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 op telefoonnummer 06-36540397.

Mocht je ons niet direct kunnen bereiken, of heb je liever dat wij je terugbellen laat dan een bericht achter via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Ook kan je ons bereiken of je vragen stellen via het mailadres info@marjonpeeman.nl.

De praktijk ligt nabij het station Oss en is daarmee goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Klik hier voor een routebeschrijving.

Bezoekadres

Marjon Peeman
Gebouw De Maasvallei
Raadhuislaan 23
5341 GD Oss

Hand in hand.

Contactformulier

    Privacyverklaring
    Om uw bericht te kunnen beantwoorden heeft deze website gegevens van u nodig. Deze worden enkel gebruikt om uw vraag te beantwoorden en worden niet gedeeld met derde partijen. Deze website beschikt over de nodige beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de pagina 'privacyreglement'.


    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.